Complaint information
  • Author: Anonymous
  • Date: 07.2.2012
  • 0
 (Votes #: 0)
07.2.2012

ReLiftXS

Jeg har også blitt lurt! Bestilte prøver i mars til kr. 29, mottok 1 stk. og sendte den tilbake uten å bryte forseglingen. Trodde det da var ute av verden, men den gang ei. I mai mottok jeg 2 stk. kremer sendt fra Sverige, dro da over grensen og sendte det i retur da jeg ikke hadde bestilt noe. I juni har jeg mottatt enda 2 stk. denne gang sendt fra Frankfurt! Finner ikke noen opplysninger på nett om reliftxs, og ingen respons på returnerte varer. Ser nå av kontoutskrift på kredittkort at de har trukket meg 2 ganger i mars, 4 ganger i april, 1 ganger i mai og 3 i juni! Totalt NOK 5.000! Dette ønsker jeg skal tilbakebetales! Ser også at trekkene er fra forskjellige firma og steder i verden, de bytter altså navn og sted. Jeg har ikke godtatt noe trekk fra kredittkortet bortsett fra de 29 i mars, utrolig at det går an, og ikke mottatt faktura eller noe annet. Har nå sperret kortet og håper på en positiv behandling.


Thank You for reading of this Complaint / Review.
Complaint author: Anonymous

Country: USA
State: All USA
Phone: 8885630374
Site: www.reliftcs.com

Category: Miscellaneous

Dear visitor, you have entered to site as unregistered user.
We recommend you to Register or Login to website under your name.

Information
Members of Guest cannot leave comments.

USACONSUMERCOMPLAINTS.COM - United States Consumer Complaints, Reviews, Reports, Feedbacks and Claims. Board of Shame. Black list.

Every consumer of goods and services can leave on the site USACONSUMERCOMPLAINTS.COM a complaint, review, report, a claim or negative feedback on the person, firm, company, shop, service or web-based project, whose actions left this consumer dissatisfied.

^